Характеристика и ефектни комбинации на дамски боти на платформа

Характеристика и ефектни комбинации на дамски боти на платформа

Дамски боти на платформа – обувки, които съвпадат еднакво красиво с поли, рокли и панталони, всичко зависи от цвета и стила. Горната част на облеклото може да бъде всичко: палто, кожено палто, жилетка, пухено яке или кожено яке.

За свободен стил, подходящ за разходка с приятели, изберете бежови дамски боти на платформа, допълнете ги с палто от кашмир, закачлива шапка и чанта. Черното се счита за класически цвят, но съвременните разработки в методите и техниките за боядисване на различни материали направиха възможно прилагането на всякакви цветови решения в гамата обувки.

Понеже дамски боти на платформа се предлагат за различни сезони, връхните дрехи, които ще бъдат подходящи са:

  • Зимата изисква топъл гардероб, кожено палто, топло пухено яке или палто ще са подходящи. Ботитее подходящо да са сгруба платформа, а чанта с класическа форма ще завърши тоалета.
  • Есента не може да бъде посрещната без шлифер точно над коляното, дамски боти на платформа в цвят бордо и шал с оригинален принт. Дължината на ботите може да варира от максималната до линията на глезена. Пола и панталон в тъмно синьо се комбинират успешно в тази версия.
  • Дамски боти на платформа могат да се носят дори през лятото. Това могат да бъдат интересни решения, изработени от леки материи или дънкови, украсени с перфорации. В комбинация с леки рокли, придаващи на образа летящ силует, тези обувки изглеждат лаконични.


Перфектни комбинации за дамски боти на платформа:

  • клинове, тесни панталони и дънки;
  • поли с минимална дължина;
  • къси рокли;
  • пухкава пола над коляното.

Ефектни комбинации:

Панталоните трябва да са тесни. Откажете от класическите широки панталони в комбинации с дамски боти на платформа.
Полата трябва да е точно под коляното със свободна форма, това ще допълни целия ви външен вид.
Младежкият и грациозен външен вид ще бъде резултат от комбинация от различни стилове.