Коланче за придържане на прохождащи бебета

За всеки родител безопасността на детето винаги е на първо място! Точно по тази причина е създаден и коланът Safety – за осигуряване на безопасността и комфорта на Вашето бебе в различни ситуации, като същевременно осигурява и Вашето спокойствие.

Коланчето Safety може да има различни приложения в зависимост от Вашите нужди и тези на Вашето дете. Той може да се използва както у дома, така и навън.

  • Вкъщи коланчето може да се постави на столчето за хранене и по този начин да предпазите бебето от падане от него, докато не го наблюдавате.
  • Когато детето прохожда, можете да използвате коланчето Safety да го придържате внимателно, като същевременно запазите самостоятелността на малчугана докато прави първите си стъпки.Безопсно коланче за бебета- С колана Seifty можете да осигурите сигурността на бебето в количката или в преносимото кошче.

Коланът Safety разполага с регулируеми велкро презрамки. Изработен е от текстил и може да се пере в пералня. Подходящ е за деца от 6 до 24 месеца.

Коланчето за прохождане и детско столче Safety е изработен според изискванияа на европейските стандарти и норми и отговаря на изискванията на Европейския стандарт за безопасност NF EN 13210: 2004.

Коланът не е предназначен за употреба като предпазен колан в автомобил, мотор или други превозни средства!

Опаковката съдържа 1 брой.

Вижте още на https://ohoboho.com/prohojdane-i-igra/