ТОП марки за бебешки и детски матраци в България

Каква е разликата между едни бебешки матраци и обикновените матраци? Всъщност тя е голяма.

Обикновените матраци са съобразени с анатомията на възрастния човек. То е утроено така, че порасналите деца да се чувстват комфортно. За тяхната възраст има различни видове легла в зависимост от нуждите и желанията им. Едно бебе обаче има коренно различна анатомия и нуждите му са по-големи. Ето защо трябва да внимавате в избора на матрак, все пак нашето дете прекарва там 1/3 от своето израстване. За да бъдем сигурни и спокойни, че сме направили правилния избор, трябва да сме сигурни в избора си.

Всички нужни изисквания за здрав сън на едно бебе са олицетворени в тези бебешки матраци. Те са съобразени с анатомията и растежа му. Приспособени са така, че да спомогнат на малкия човек да порасне здрав и щастлив. Голяма част от матраците вече имат допълнителни екстри, които са невероятно полезни за бебетата.

Има дишащи матраци, които не позволяват да се задържа влага в леглото на детето ви. Антибактериалните материи са задължителни за детското легълце. Те ще го предпазят от алергените и бактериите, които всеки ден проникват в стаята му.

Основната разлика ще бъде в здравия сън на вашето малко ангелче. То ще има здрав сън, който ще му позволи да порасне правилно. Няма да чувства дискомфорт или изтощение, след поредния дълъг наситен с открития ден. За да имат чудесни сънища и зареден с енергия нов ден, малките деца ще се нуждаят от своите бебешки матраци

ТЕД

Марката матраци ТЕД години наред поставя на първо място желанието да дава на българския потребител най-удобните матраци. Сега споделя философията, че най-важни са ”невидимите неща” и си поставя за цел да участва в изграждането на вашия нов начин на мислене и начин на живот …

За децата се предлагат два модела – детски матрак – Сан Ремо и детски матрак – Сандвич.

Дормео

Матраците Дормео са от много години на българския пазар и вече са се доказали като качествени продукти за сън. Те са направени от естествени материали, анатомични и ортопедични са, имат антиалергична и антибактериална защита.

За децата матраци Дормео предлагат следните продукти: детски матраци Дормео Комфорт, детски матраци Дормео Ортопедик, детски матраци Дормео Мемори 2+12, детска трислойна възглавница, Дормео памучен протектор за матрак за деца, водоустойчив протектор за матраци Дормео за деца.

Magniflex

Повече от 50 години Magniflex произвеждат продукти за здравословен, дълбок и необезпокояван сън. Със седалище в Прато, Италия, на 33 000 м2 се намира фабрика, която всекидневно произвежда над 10 000 матрака – продукти, предлагани в повече от 60 страни в целия свят.

Matrax е изключителен представител на Magniflex Италия за Югоизточна Европа.

Magniflex предлага високо-качествени и иновативни продукти, които подобряват качеството на живот чрез здравословен и спокоен сън.

Специално за децата те предлагат колекцията Bambino. Тя включва моделите Junior, Baby и Baby bamboo.

Блян

Матраци Блян са първите създадени в България двулицеви непружинни матраци от 1994г. и притежават оригинален сертификат за ортопедичност.

“Блян” предлага ортопедични матрачета за деца и бебета – перфектна грижа за здравословен сън, както и аксесоарни продукти за спалнята: възглавници, завивки. Производството на матраците се извършва по нова технология, без лепила, като по този начин се елиминира всякаква остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната, без канцерогенен ефект, и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии.

Основно верую на целия екип на матраци “Блян” е грижата за добрия сън и почивка на нашите клиенти – гаранция за добро здраве и духовна хармония.

Happy Dreams

Happy Dreams са от 15 години на българския пазар и предлагат пълен цикъл на производство на матраци и аксесоари за тях. Имат най-модерната производствена база в страната. Те са единственият производител в областта, сертифициран по ISO 9001:2000 и член на ISPA – Международна асоциация за спални продукти.

Тяхната мисия е да превърнат съня в пълноценна почивка и приятно изживяване, които дават настроение, тонус и сили за успешен ден и оптимистичен поглед към живота.

За децата Happy Dreams предлагат модел Бебе от серията Comfort.

Life

Бебешките продукти с марка Life Sleep Comfort са специално проектирани, за да може най-скъпото ви същество да спи здравословно, хигиенично и удобно. С продуктите Life бебето ви ще спи сладко и непробудно.

Чрез живописните цветове на бебешките комплекти и чрез уникалните комбинации, бебето Ви ще има един шарен и весел свят.

Бебешката серия на фирма Life включва бебешки матрак, бебешки спален комплект, бебешки юрган, бебешка възглавница.

Brava.bg

Брава БГ е специализиран магазин за матраци, топ матраци, възглавници и аксесоари за спалнята. Фирмата поддържа високо качество и бърза доставка на предоставените от нея стоки. Компанията разполага с търговски обекти и складова база в София, Бургас, Видин, Айтос, Ахелой, Стара Загора, Свети Влас, Благоевград, Враца, Плевен, Пловдив, Варна, Велико Търново, Поморие и Ямбол, както и с онлайн магазин с над 1400 продукта, които се актуализират ежедневно.